Over mij

Over Yara

Van jongs af aan altijd interesse gehad in de beauty wereld, maar pas na het zien van een wedstrijd nagel de stap gemaakt. Van grafisch naar nagels, interesse werd passie.
Nails by Yara is internationaal gediplomeerd als allround nagelstylist en behaalde in 2011 op het NK de eerste plaats als best beginnend nagelstylist van Nederland. Ook vele trainingen in het buitenland zoals de Körömtábor 2012 in Hongarije. Naast mijn passie leef ik samen met mijn 2 Shih Tzu hondjes. Yennah en Dushi. 

Set wedstrijd nagels

Handen "Nails By Yara"

Na mijn allround opleiding en de wedstrijden met o.a. het winnen van het NK in 2011 ben ik mij gaan richten op de salon. Verzorgde nagels zijn niet alleen mooi, maar voorkomen ook veel klachten. Zo kunnen zwakke nagels worden verstevigt, of kunnen nagels worden voorzien worden van een mooie kleur met of zonder extra sterke onder laag. De mooiste nagels met producten van Magnetic. Ook al werkt u bijvoorbeeld in de zorg dan kunnen uw nagels nog steeds worden verzorgd en verstevigd. Dit kan met "Seal & Protect"

Pedicure ruimte
Set wedstrijd nagels

Set wedstrijd nagels

Met deze nagels begon in 2009 mijn passie voor nagels. De foto links hiernaast laat een wedstrijd set zien. Deze moet volgens de regels in 2,5 uur gemaakt worden waarbij 1 hand roodgelakt wordt.

 

Voeten "Pedicure praktijk Yara"

Waar het met wedstrijd nagels begon worden nu al 15 jaar handen en voeten verzorgd door mij. Om in de toekomt ook verzekerde voetzorg te kunnen bieden ben ik in opleiding tot medisch pedicure.