Gel (Powergel) De acryl vervanger

PowerGel heeft een geweldige hechting, en is flexibeler dan Acryl. Geschikt om iedere vorm nagel te maken, van natuurlijke overlay tot verlenging. Natuurlijk, french of met een gellak kleur.

Ook voor het repareren van een scheur, een hoekje wat mist, is Powergel zeer geschikt.

Powergel is geurloos, in tegenstelling tot acryl. Daarnaast is het hypoallergeen zodat degene die in het verleden allergisch reageerde op acryl of gel kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen!

Gelnagels (Powergel) zijn ook goed geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen, een overlay (een dun laagje op de eigen nagel). Nagels verlengen we met een sjabloon in plaats van een plastic tip. Deze verlenging vormt zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en het voelt niet alsof er wat op de nagel zit. Een tip is nooit de vorm van de eigen nagel. U kunt kiezen uit een naturel look en meer dan 100 kleuren gellak. 

 

Powergel is geurloos, in tegenstelling tot acryl waarbij sterkere geur vanafkomt door de Liquid (verwerkings vloeistof) luchtdampen vrijkomen. Sommige mensen krijgen hier hoofdpijn van of ervaren dit als zeer onaangenaam.

Allergieën? Nog een plus punt. Powergel is hypoallergeen!
Degenen die in het verleden allergisch waren voor acryl of gel kunnen nu ook voor kunstnagels terecht

Het is mogelijk om een proef nagel te zetten.