Gellak

Gellak


Gellak ook wel Gelpolish genoemd. Een gekleurde of transparante  lak van dunne gel. Geen verlenging (daar zijn gel (Power Gel) en acryl voor) maar wel twee tot drie weken plezier van uw nagels met een mooie kleur.

Versteviging
Klanten met zwakke nagels door bijten of broze nagels. Het product is een fijne versteviging voor de nagel zonder dat er gelijk een volledige kunstnagel geplaatst moet worden.

BIAB
Deze naam horen we steeds vaker. BIAB staat voor “Builder in a Bottle” Deze bouw gel in een flesje kan de bolling in de nagels herstellen waardoor deze sterker is. Ook perfect om groeven te vullen zodat deze niet zichtbaar zijn in de Gellak. Meerdere soorten zijn beschikbaar

Seal & Protect
Nail by Yara beschermt de natuurlijke nagels door eerst een laagje Seal & Protect te gebruiken. Ook bij nabehandeling.

Nieuwe kleuren
Regelmatig komen er nieuwe kleuren uit. Passend bij het seizoen en trends. Echter altijd veiligheid boven trends.

Topgels
Met de base gels en versteviging stopt de keuze niet. Er is ook een grote collectie topgels. Mat, glans, glitter, kleureffect enz.


De nieuwste kleuren Gellak van Magnetic

De kleuren Gellak van Magnetic


De kleuren Gellak van Magnetic. Elk jaar brengt Magnetic vele nieuwe kleuren uit die passen bij de mode trend of juist onder de klasieke kleuren vallen. Gellak ook wel Gelpolish genoemt. Een gekleurde of transparante  lak van dunne gel. Geen verlenging (daar zijn gel (Power Gel) en acryl voor) maar wel twee tot drie weken plezier van uw nagels met een mooie kleur.

“Nummer 1 wordt je nooit alleen”


"Nummer 1 wordt je nooit alleen" is de lijfspreuk van Mey Liang de oprichtster van Magnetic Nail Design en geeft aan hoe Magnetic samenwerkt om het vak nagelstyling in Nederland en ver daarbuiten te professionaliseren. Veiligheid is belangrijker dan trends en passie is de sleutel tot succes. Omdat veiligheid het allerbelangrijkst is hanteerd Magnetic het voorzorgsprincipe zoals dat geldt binnen de EU. Daarmee kiezen wij ervoor om veiligheid boven trends te plaatsen. De producten die wij verkopen zijn uitvoerig getest en van ieder product zijn onafhankelijke veiligheidsbeoordelingen gemaakt om ons te verzekeren van hun veiligheid. 

Ook zien we sinds 2019 regelmatig een nieuwe rood onder de naam Mey's Choice

Versteviging


Met deze buildergels in een flesje maak je de nagels aanzienlijk steviger waardoor ze kunnen groeien.
Ook zullen de nagels minder snel breken of inscheuren.

Deze gel is geschikt om het oppervlakte van de natuurlijke nagel te egaliseren met een perfecte natuurlijke bolling. Keuze uit Builder Base, Rubber Base en Fiber Coat

Building Base Cover is een semi transparante gel waarmee je de natuurlijke nagel gedeeltelijk camoufleert.
Door deze natuurlijke kleur samen met een matte top gel ook geschikt voor mannen.

Seal & Protect


Seal & Protect. Nails by Yara beschermt de natuurlijke nagels door eerst een laagje Seal & Protect te gebruiken. Ook bij nabehandeling brengt Nails by Yara weer Seal en Protect aan. Het beschermt uw natuurlijke nagel, zorgt voor optimale hechting en dat zonder schadelijke primer.

Topgels van Magnetic

Er is veel keuze in Topgels, wat elke set net wat anders kan maken. Zelfs met dezelfde kleur.
 

Base en Top
basis

Flex topgel met
uv bescherming

Base en Top
met uv bescherming

Holografische Flex topgel
met uv bescherming

Topgel zonder
blauwe uv verkleuring

Matte topgel
 

Harde topgel met
uv bescherming

Topgel met
rode fijne glitter